修士課程・博士後期課程学生の募集

Recruitment of graduate students in Master’s and Doctoral Program

We are looking for talented, dedicated students who are passionate about machine learning, optimization, and data science field, and can contribute in various ways. We particularly wait for the students who have strong background of mathematical theoretical approaches. Please see the details here.

Due to the outbreak of coronavirus, the application methods for the admission are highly subject to influence. Please take a closer look at the latest announcement from the university admission office here.

For those who are interested in our laboratory, please contact Prof. Kasai via email together with a CV, a publication list, some selected papers and a detailed research plan.

修士課程・博士後期課程学生の募集

研究室では,最適化,機械学習,学習ベース信号処理の理論及び応用の研究分野に興味があり,関連する背景知識とスキル,研究実績を有する意欲的な修士課程の学生を募集しています.また,同分野に十分な研究業績がある博士後期課程学生を募集しています.特に,数理的理論に強い背景知識とスキルを有する学生を募集しています.詳しくは こちら をご覧ください.

大学院への入学に際しては,様々な受験制度があります.なお,新型コロナウィルスの影響に伴い予告なく選抜方法の変更なされますので,最新の入試情報を随時確認してください.詳しくは こちら をご覧ください.

具体的な意思がある場合は,履歴書,論文リスト,代表論文コピー,詳細な研究計画書を添えて,教員にメールにて直接コンタクトしてください.